battlefield 3

Vill börja detta inlägg med en ursäkt för att vi igår var frånvarande. Nu tar vi nya tag inför helgen!

För tillfället sitter jag i skolans bibliotek och skriver om historia! Några stolar bort sitter Snor, glädjen som hon utstrålar känns ända bort till mig. Idag är det nämligen en glad dag eftersom det släpps ett nytt Vampire Diaries avsnitt. Vampire fredagen är upplagd på följande sätt: Jag och Snor kollar på avnittet (innebär mycket skratt, gråt och skrirk kan jag lova) sedan analyserar vi avsnittet och kollar på trailern för nästa avsnitt.

Tro det eller ej så finns det en sak som jag gillar mer än att just KOLLA på avnisttet, det är att få paniksamtal av min vän Linnea efter att hon har sett det. Under samtalet kommer vi alltid fram till samma slutsats, vi måste ta en fika för att samtala om avsnittet personligen. Det är dessa fikor som får mig att överleva veckorna av plugg (du också Snor såklart) mängderna av morotskaka och seriesnack med världens i särklass största serienörd Linnea. Medan jag sitter hör och skriver inser jag hur lyckligt lottad jag är som har Linnea. Visst har hon förstört mitt liv genom att presentera mig för alla dessa serier men jag gillar henne ändå. Hennes trofasthet och känslor till alla karaktärer får mig att tro på en bättre värd. (fast jag lever ju i den bästa av värdar, jag har ju Snor vid min sida)

Som ni kanske har insett så borde jag för tillfället sitta och plugga, men till mitt försvar så pluggar inte han som det är meningen att jag ska plugga med heller. Henrik som killen heter sitter och förklarar för mig om hur Battlefield 3 fungerar. Det verkar jäkligt ballt ändå, nästan så jag önskar att jag spelade det också.

Helgens högsta önskan är till för dig Henrik. Hoppas att du hittar ett flygplan.



Linnea, längtar redan till helgens fika!

min lysdiod

Här kommer en söt bild på Snor, eller Smelli kanske är mer passande med tanke på bilden som är tagen vid skolans papperskorg.


som vanligt så sitter vi med vårt nanoprojekt och bara som en reminder till dig Malin. Om du någongång skaffar en mycket liten katt så måste du döpa den till Nano!

bloggen räddar mig

Vad gör man när inte ens mobil fungerar? När man inte kan skicka sms, ringa någon, gå in på facebook eller läsa bloggar? Detta dilemmat ställdes jag inför precis, Elli skulle träna så vi skiljdes åt och jag hade ingen mobil! Jag vet hur orolig Elli säkert är just nu så det här inläggets viktigaste mening är att visa för Elli-Snor att jag är välmående!

Min mobil är säkert full av olika meddelanden från Snor nu, meddelanden på whatsapp, facebook, wordfeud, sms och säkert lite frontermeddelanden också!

Här på bloggen verkar säkert våra liv ganska underbara, därför har jag valt att med hjälp av bilden dela med mig av ett problem som vi ofta ställs inför ..


(bilden hittade jag på min bokmässan-kompis blogg! Tack Caroline och hoppas att du precis som jag inte har några speglar hemma ;)) carolines blogg : www.carolineflora.blogspot.com

nanolovis


tillsammans klarar vi allt

Så här på tisdagsmorgonen väljer vi att prova något nytt, att blogga tillsammans. Det känns hittills som ett vinnande koncept då vi aldrig har misslyckats ihop. Fast det beror på hur man definierar misslyckas, att gå vilse i Paris eller kasta kakburkar på rektorer (se tidigare inlägg) kan ju diskuteras.

Live update från tredje våningen i skolan. Cornelia [kåårrrrrnejjjjjjliah] och hennes kompanjoner har gjort en skattjakt så alla artonåringar springer runt o letar...

Åter till blogginlägget. Vi håller för tillfället på o arbetar med ett nanoprojekt under våra kemi och fysiklektioner. Detta gör vi som ett grupparbete och tillsammans med oss (eloveeesa) jobbar Malin och Hedvig (vilka lyckligt lottade flickor). Lärarna placerade alltså oss (den fula och den äckliga) i samma grupp!! Anledningen till att vi hamnade i samma grupp beror antagligen av två faktorer
1, vi är en awesome grupp?!
2, de vågar nog inte separera oss då vi tillsammans alltid presterar 100% bättre än när vi är själva. (svar, ja vi kan procenträkning)

Detta inlägget spårade ju spontant in på oss, hjärngänget! Därför känns det som att det är dags att dela med oss av en bild på oss båda!



Osmos-Kenneth!


Avslöjanden på kvällskvisten

Den mysiga koftan är knäppt, idol på teven och sju nyinköpta böcker på plats i bokhyllan! Anledningen till de nya böckerna är helgens bokmässa, läs mer om den i något framtida inlägg (hint, den var S-P-E-K-T-A-K-U-L-Ä-R)

Jag och SNOR analyserar kvällens idol och vi tycker som vanligt likadant. Heja kebabkillen, Robin och killen som sjöng The Fray låten. You found me - The Fray har länge varit en av mina absoluta favoritlåtar, jag började lyssna på den för några år sedan då den spelades i Tv serien one tree hill.

Det känns som att det är dags för oss att avslöja någonting om oss själva, ni har ju hittills bara lärt känna våra vänner. Sanningen är den att jag och Snor är riktiga one tree hill nördar. Då menar jag inte nörd som att vi har sett alla avsnitt och funderar på att se dem igen utan mycket värre..

Vi har i ett antal år slaviskt varje vecka väntat på nya avsnitt, lyssnat på all musik från serien, stalkat skådespelarna, deltagit i twittertävlingar om serien och självklart analyserat citat och händelser om och om igen.

Både för vår och för våra vänners skull är det tur att Snor och jag har varandra, för hur kul är det att kolla på ett avsnitt med någon som säger alla citat innan skådespelarna?.. för så illa är det faktiskt. Medan Ellinor utan eftertanke kan säga en hel dialog från ett avnitt så kan jag börja sjunga på låten som i just den scenen spelas i bakgrunden.

Tv serier leder mig osökt in på film. Film är någonting som jag alltid har uppskattat. Vare sig det är med en popcorn bägare i knät i en biosalong, med vänner i en mysig soffa eller i skolan under lektionstid så är film trevligt. Ovanstående är anledningarna till att jag och Snor två gånger i veckan studerar filmkunskap. Imorgon har vi nästa lektion och det ska verkligen bli ljuvligt!

Avslutningsvis vill jag nämna vår underbara vän Feeeta. Feeeta går också under namnet Anna men det är enligt mig alldelles för vanligt för en sådan extra ordinär tjej. En egenskap som jag verkligen uppskattar hos Feeta är att hon är väldigt spontan. Då menar jag inte spontan som i att välja ostbågar framför godis (vilket jag dock tycker är idiotiskt) utan som att hon utan anledning började prata med mig då jag satt inne på toan i skolan (hon stod utanför), sedan vägrade hon erkänna att det var hon som hade pratat med mig. Jag sitter faktiskt i skrivande stund i ovisshet. Som jag nämnde innan så avgudar jag och Snor filmkunskapslektionerna och det är till stor del på grund av Feeta då hon också har valt den kursen. Hon är lite av en livvakt åt oss då hon med hjälp av små detaljer förgyller våra dagar. Hon räddar oss då vi spiller ut kokande kaffe i knät, när vi behöver prata om Ryan Gosling och genom att ständigt stinka tomatsalsa. (Angående smeknamnet Feeta så beror det på hennes passion för fetaost, svårare är det inte.)

Nu ska det pluggas!
mot oändligheten och vidare!

Middagsuppdatering från den äckliga

Hade skrivit ett fint inlägg om en av våra vänner som kommer att nämnas en del i framtiden. Nybörjare som man är och oflyt som man har så försvann det. Lika mycket oflyt som när Eloveesa råkade kasta en kakburk på skolans rektor från tredje våningen. Eller nästan på honom iallafall..

Meeennnee, denna vän är iallafall LOUISE. För att ni som inte känner henne ska förstå hur hon är så kan man snabbt beskriva henne som en omtänksam Georgina Sparks med fiskallergi.

Missade även HIMYM men reklamen är braaa...

rymdjägaren

Då man ska följa vår blogg är det viktigt att ha en god uppfattning om personer i vår omgivning. En person som med stor sannolikhet ständingt kommer att omnämnas i bloggen är vår vän Isac.

Newton, grisac, olsson, fotbollsproffset och supertiggo. Detta är bara några av de namn jag genom åren har kallat honom. Att beskriva Isac är svårt, därför har jag valt att ta hjälp från den karaktär som liknar honom mest. Liknar är dock en underdrift, de mer eller mindre är samma person.

Följande är kopierat från wikipedia.
Lightyear is known for his bravery and courage. Buzz believes that following rules is the way people should live their life. Though a great leader, at times he can be rather unemotional, one of his biggest character flaws. Buzz is said to be Emperor Zurg's son. this is revealed to be a taunt intended to catch Buzz off guard. Either way, this shows that Buzz does not know his father. Buzz is trained in several forms of martial arts and is a highly skilled warrior in hand to hand combat. Being in peak physical condition, Buzz makes a perfect space ranger and is an example to many. Perhaps unexpectedly, Buzz Lightyear the space ranger toy enjoys his closest personal relationships with two cowboy dolls: his best friend in the trilogy is Sheriff Woody Pride, who along with Buzz is the main protagonist of the three films, and by the end of Toy Story 2, he has developed a crush on Jessie the Cowgirl, which is consummated with their romance in Toy Story 3.

Buzz wears a high-tech space suit, similar to those of modern-day astronauts though more streamlined and iconic. The suit chest features a control panel. On the left hand side of the suit, a large red button activates the suit's flight system. The buttons on the right of the suit have numerous functions such as contacting Star Command, shooting grappling hooks, and activating full throttle. . A retractable helmet, when activated, covers Buzz's head and allows him to breathe in space or on planets lacking a sufficient supply of oxygen. The left arm of the suit has a panel that flips open to reveal a display that contains a mission log in the wrist area to record history and provide records. The right arm contains the weapon system which projects an unusually strong and powerful red-colored laser out of the small cannon on the back of the wrist. Buzz has a utility belt as an upgrade to suit. It has various things such as anti-gravity servos, magnets for climbing purposes, and a grappling hook.

 

 

Detta var mycket fakta. Klädstilen och personligheten är enligt mig det gör Buzz och Isac mest lika.

Nu till förhållandet mellan mig och Isac. Våra gemensamma intressen? Det finns ofantligt många. En vanlig dag med Isac brukar innehålla en del Toy Story-rollspel där jag får äran att skådespela som Rex. Frågeställningen om fisken är en ändlig resurs är också ett intresse som vi kan spendera timmar åt att lösa.  Att utforska vem supertiggo är och att hänga gubben bör också nämnas när vi talar om intressen.

Som vän är Isac bra att ha då man kollar på skräckfilmer. Att veta att det finns en person i världen som är lika rädd, skraj och förtvivlad som en själv, det ger mig hopp.

Följade är direkt riktat till dig supertiggo: Vi står på din sida i vått och torrt.

Syftet och meningen som min och isacs vänskap symboliserar kan ses i bilden nedan.

NO TOY GETS LEFT BEHIND


lunchuppdatering från den fula hälften av eloveesa

Att ha eller inte ha skoluniform... detta sitter vi och diskuterar nu! För tillfället befinner vi oss i skolan, i ett klassrum. En vanlig dag i Eloveesas värld helt enkelt. Kaffemuggen från kafeterian står på bänken och svalnar medan våra hjärnor jobbar på för att vi ska bli färdiga med våra debattartiklar.

Dagens planering för Elovesa ser ganska ljus ut! Den största påfrestningen kommer att bli engelska lektionen, men den kommer vi att klara oss igenom. Jag vet ju att jag har min Ellinor vid min sida hela dagen, eller snor som jag brukar kalla henne. Snor lyser upp de tråkigaste dagarna, gör en äcklig måltid i bamba till den godaste och gör den mest komplicerade laborationen till den mest okomplicerade.

Nog om dagen. Ikväll händer det grejer för Eloveesa!!!! Klockan 6 blir det how i met your mother och klockan 8 idol! Att klämma in ett pretty little liars avsnitt och lite one tree hill skvaller kommer nog inte heller bli något problem. De timmar som sedan återstår kommer självklart att bestå av plugg. Egentligen spelar det inte så stor roll vad jag hittar på en måndagskväll som denna, bara den innehåller lite Eloveesa-humor och skvaller så kommer den precis som alla andra kvällar med Eloveesa skriva historia.

Som ni kanske har märkt vid detta laget så är det lovisa som skriver, den fula hälften av eloveesa. Det som jag framförallt kommer att framföra i den här bloggen är analyser om personer och händelser i vår omgivning.

mot oändligheten och vidare!



aaahh

Hej Loveesa.
Snälla sluta vara mobbad på lektionen och kom å lek med mig

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0