hurrahurra!

Som Snor nämnde i inlägget innan så närmar sig Halloween. Detta betyder också att FN-dagen ska firas. Men Eloveesa firar inte bara FN-dagen idag utan vi vill också passa på att skåla med världens bästa Jojo som idag blir vuxen!

Nu sitter Jojo framför sin dator och har panik för att jag skrev "vuxen", jag kan nämligen lova er alla att Jojo inte kommer att bli vuxen på ett tag, det är jag glad för. Under promenaden med de båda sniglarna hann jag även med att gratta Jojo då jag gick förbi hennes hus (egentligen ville jag försäkra mig om att hon inte förändrats eller blivit längre än vad jag är), vi hade en trevlig pratstund och jag fick gav henne en stor grattiskram.

Eftersom jag inte kunde bidra mer till hennes födelsedag än med kramen (och detta inlägg) har jag bestämt mig för en Jojo inspirerad kväll. Kvällen består (som vanligt) av plugg men till sidan av det lyssnar jag på Dirty Dancing musiken (den får mig att tänka på Jojo) och kollar på bilder på Jojo (stalker, i know)

Nä nu måste jag fortsätta plugga och "GöraJojoSaker". Fast jag tänker inte läsa några tjejböcker Jojo, då går jag för långt.. Påminn mig om att jag ska berätta om värsta-bästa-ballaste-fantasyboken som jag precis börjat läsa.. ;)

Grattis igen världens bästa Jojo!

I helgen går vi all in! (den fula, snigel-sandra och JOJO!!)


rödelli

Rödhårig och så vidare. En paus i fysikpluggandet för nya 2 1/2 men avsnittet :D. På fredag är ska man vara utklädd i skolan. Jag och Loveesa provade idag, tilsammans med vår käre vän feeta, snygga outfits . Leopardleggins och en leopardmönstrad tröja med en mössa av samma mönster med öron på!. Detta är bara ett av alternativen. Om ni känner för att inte bara vilja föreställa er det utan faktiskt se det så kan jag avslöja att det finns bilder...

Söndagsfix

Haha det förra inlägget blev sådär 24 timmar fördröjt! Just nu står följande på schemat:
-lyssnar på toy story musik
-skriver filmkunskap
-äter soltorkade tomater ur burk
-gör egen yoghurt-laboration

En vanlig söndagskväll ala Eloveesa!


Borran

Dålig uppdatering beror på dagsutflyckt till Borås! På tågresan åt vi det optimala tågsnackset, chokladgrodor.


Barbara

Nu är det dags för er att se insidan av Eloveesa! The mastermind som ligger bakom vår framgång. Barbara är den fula, den äckliga, Snor, Lovis och Elli tillsammans! Ett oslagbart koncept?


Vurpan

Live från rasten! Idag är det vampire friday!!!!!!!! Vi ska ha mattelektion nu så vi tänkte bara visa er vad Snor lyckades med igår efter provet.. Hon vurpade i trappan! Det finns fortfarande spår efter henne (hon hade en kaffe i handen)


KäreVänKen anropar

Eloveesa live från skolan!
Provet gick bra för oss! Tänk om vi hade fått göra prov tillsammans, vi hade hands down haft alla rätt på alla prov! För att unna oss någonting extra efter provet begav vi oss till espresso house där vi kalasade på en ny chokladboll! På espresso house meddelade de oss om att det imorgon släpps ännu en ny chokladboll med ...... POLKASTRÖSSEL!!



Bredvid oss sitter nu vår käre vän Ken! (Nicklas) KärevänKen! En idé vi precis fått är en liten frågestund med våra kära vänner! KäreVänKen blir den första försökskaninen i denna färska Eloveesaidé!

fem snabba med KäreVänKen (Nicklas)
Casio eller Texas (utan skal på)
Vevpennvessare eller mariekex
färgen gul eller pikétröja
r eller R (motivering: billigare)
svängdörr eller vanligdörr

Nu har ni alltså fått lite snabbinfo om KäreVänKen! Dagens flum kan bero på en dödlig dos av Kaffe!


Kände att uppdateringen om Buzz har varit dålig under senaste tiden, här kommer alltså en bild på Buzz och KäreVänKen!


caching

I måndags hade vi en lång rast så vi bestämde oss för att pröva på någonting nytt, att geocacha! Feeeta, Kachin (se blogg bland länkar), amanda och vi drog alltså ut på skattjakt!

Geocaching går ut på att man följer en karta (laddade ner appen) som leder till en cach. Vi gjorde som beskrivningen sa och började leta på stället där cachen skulle finnas. En cach är en papperslapp där man ska skriva sitt namn, lappen ligger i en liten burk. Ärligt talat så visste vi inte hur coolt det var förrän vi hittade den första cashen där vi stolt skrev upp våra namn! Geocaching finns i hela världen och Eloveesa är helt sålda på ideén!!!


Snor med cachen! Vi signade den med Eloveesa.


Feeeta pekar på cachen! :D

Till alla våra naturläsare: Hoppas att mikrobiologiplugget går utmärkt!

haltande hamster

Vår alltid lika korrekta vän Tessan har påpekat att vi stavar Maizena fel.. jag hoppas att alla läsare kan bortse från detta! Maizena/majsena/majzena är iallafall sånt där mjöl som man har i sylt när den ska bli tjockare! Med det avklarat kommer fortsättningen på vår helg!!


Vi unnade oss en ordentlig chillmorgon på lördagen och kollade på fredagens idolavsnitt och på vampire diaries. Helt sjukt vad alla glömde bort sina texter i idol!! Efter det drog jag (den fula) till min vän Frida och firade hennes 18års dag med hennes trevliga vänner!! Tack för en jättetrevlig kväll Fritjof!

Söndagen spenderades hemma hos världens bästa Rebecca där vi pluggade och övade partytrick! Lekte också med Rebeccas fyra djur! Djuren kan delas in i två kategorier, levande och döda. Till saken hör att jag vanligtvis inte kan se ett uppstoppat djur utan att börja gråta (fråga Snor) men när Rebecca sätter på Lejonkunden och håller upp en uppstoppad räv på samma sätt som Rafiki håller upp Simba kunde jag inte låta bli att skratta! Det roligaste djuret var utan tvekan hennes sköldpadda Bamse! Sötast var hennes dvärghamster Sacha, jag är vanligtvis inte så störtförälskad i hamstrar men jag tror att Sashas dåliga form, haltande ben och hennes allmänt super-mega-trötta stil gjorde så jag föll pladask för henne.


Sasha!


Korrekta Tessan som även går under namnet Ninjan! Bör också nämna att vi dansade loss med henne i fredags!

Här har vi favoritgänget! Hedvig(som jag ska träffa imorgon WEHOOO), Födelsedagsbarnet Frida, Dvärghamsterägaren Rebecca och min alltid så älskade Ginny Weasley

Snor väcker

Det förra inlägget om Maizena var helt klart ett av månadens viktigaste och mest livsförändrande ögonblick men det slår ändå inte fredagens firande!!
Eloveesas underbarste vän Bella fyllde äntligen 18år och det firades stort! Det sjöngs, dansades och skålades som bara den! Eloveesas lag vann också en disneylåtstävling!! (viktigt)
Efter att ha fått vara med o fira Bella till tre på natten begav vi oss hemåt! På hemfärden upptäckte Snor en ny talang, hon är en baddare på att väcka folk. När vi skulle gå av tåget hade nämligen en kille somnat (det bör nämnas att Snor har ett väldigt stort hjärta) Snor tyckte synd om honom och väckte honom så han kunde gå av. Responsen hon fick av killen var väldigt positiv (så positiv man kan vara klockan halv 4 på natten) så i all upprymmelse passade Snor på att väcka en till sovande i bara farten!
VÄRLDENS BÄSTA BELLA!

maizena

Jag har insett att det finns ett visst mönster mellan bloggning och plugg. Varje dag då jag borde plugga så uppdaterar jag väldigt mycket:) Detta betyder att vi har haft några väldigt pluggfira dagar och väljer att se den dåliga uppdateringen positivt! Helgen har varit hektisk vilket betyder att det finns många Eloveesa-moment att uppdatera er om!
Dagen har vi spenderat på Chalmers där höjdpunkten är ganska oväntad. De andra berökarna tyckte nog att föreläsningarna, eleverna, poängpromenaden, laborationerna eller fikan var intressantast men det tyckter inte Eloveesa. Ovanstående saker var dock väldigt roliga men ingenting slog maizenamjölet!
En kille stod och visade vad som hände om man blandade maizenamjöl och vatten, han frågade om vi ville känna lite försiktigt och kan ni gissa hur allt slutade? En halvtimma senare stod vi helt kladdiga bland alla kostymklädda och rena seminariemänniskor.. Våra kläder är helt mjöliga och vi ser allmänt äckliga ut. Detta kanske skulle besvära vissa människor, men inte Eloveesa inte!
Mer uppdatering om helgen kommer om cirkus en timma!
/Den fula

suit up 1.2

Haha stackars Cåhhhhrnejlijaa (skåningen) är inte i skolan idag så hon missar Suit Up -dagen!! Men hon är glad ändå, fick ett mms av henne, hon har klätt upp sig hemma helt själv! Bra Cåhhhrnelijahh!

Veckans Eloveesa-pris går till dig Celia! Vi saknar dig i skolan!

suit up

Idag är det den internationella Suit Up dagen! Eftersom vi gör allt för Barney Stinson så hedrar vi såklart honom och har klär oss i Kavaj dagen till ära. Majoriteten av eleverna på vår skola har faktiskt kostym på sig idag! SCORE!


Här ser ni klassens snygga buissnes woman Hedvig, klädd i kavaj dagen till ära.


snor-märta

Alla dagens viktiga uppdrag är utfärdade och jag längtar med spänning inför kvällens Greys Anatomy avsnitt.
Kemiprovet kunde ha gått bättre för både mig och Äckel.. Ett uttryck som jag börjat använda mycket de senaste veckorna är HAKUNA MATATA (det finns inga bekymmer)! Jag väljer alltså att se på kemiprovet med mitt nya motto i huvudet, inga bekymmer. Jag sökte lite bakgrundsinformation om Hakuna Matata och snubblade över detta på wikipedia "Före Lejonkungen var begreppet känt från Bamse "Hakuna matata" var de första ord som Brumma lärde sig och ingen mer än Skalman och många människor på en annan plats på jorden visste vad det betydde."  För er Disney/Bamse fantaster kanske detta var rolig fakta?
Jag tycker att det är så himla skoj att man nu kan kolla igenom sina vänskapssidor på facebook. Jag har precis kollat igenom vilka de första inläggen var mellan mig och mina vänner. Då undrar ni ju såklart hur mitt och Snors första inlägg löd, jo såhär: "ska vi dra och panta en tomat? ;)". Haha jag kan verkligen höra Snors skratt när hon läser detta! Kan det ha varit vårat första riktiga internskämt?
(jag sitter och läser mina och Snors logginlägg samtidigt som jag skriver här) Det hemska är att jag inte kommer ihåg det här?! Konversationen verkar ju väldigt rolig men jag fattar inte vad vi syftar på?! Kommer du ihåg Snor?
Äckliga-Assume?
Fula- People
Äckliga- Gossip Girl va ju underbart!!! Hoppas verkligen att ni ser det idag :D
Fula- rabarb
Äckliga-xaxel
Fula- Bukspottskörtel

Det här är jobbigt när man har så många olika internskämt, man glömmer av vissa.
Hahah andra stunder som jag påminns om..
- när jag kallade Snor för Märta.
- WAKA WAKA EHEHE låten
- hur ÖVERLYCKLIGA vi var när vi fick reda på att det blev en säsong 8 av One Tree Hill.
ojj nu börjar Greys, hörs snart !

en icke-spontan reaktion

straff för Sverige - en galvanisk cell - larsson gör MÅL- normalpotential - Mååål igen - spänningsserien.

Det pågår samma aktiviteter hemma hos familjen Ful och familjen Äckel just nu. Kemiplugg varvas med fotbollsmatch!

Dagen har varit lång och trevlig - precis som vår vän Feeta. Feeta sprider som vanligt glädje med sina fina kommentarer. Glädjespridare är verkligen ett ord som passar utmärkt på Feeta för hon gör de alldagligaste sakerna till de trevligaste. Exempel på hennes gemytlighet är när hon alltid avslutar sina sms med någon trevlig smiley-rebus eller när hon lyser upp våra dagar med sina fula miner. 

Avslutar med en bild på Feta och Snor från förra sommaren!

Blir det kemiplugg!


Jag är jordad

Svenska, Filmkunskap, Kemi, Biologi, Engelska.. vi kan sitta i dagar och rabbla ämnen som vi har läxor och arbeten och prov i de kommade veckorna. MEN inte ska vi deppa för det.

Eftersom Loui så snällt berättade den otroligt pinsamma sanningen om mig och min passion till Eric Saade i förra inlägget känner jag att det är dags att ni får reda på något om henne.

Jag säger bara Eourovision Song Contest 2011. Lovisa Sätter sig på bussen till Åsa för att vi tillsammans ska kolla på den stora finalen. (Med Eric Saade som Sveriges representant för er som inte visste).
Hon anlände till åsaskolan i en gulblå sverigetröja och naglar med texten: Eric på ena handens fingrar och Saade på andra.

Detta gjorde mig dock otroligt glad eftersom jag insåg att vi delar ännu ett intresse.
Efter förlusten gick vi ut till min stuga och dansade Parisdansen till Dannys melodifestivalenbidrag.

Men det är ju på grund av saker som dessa som jag älskar henne!

sanningen om snor

Snabb uppdatering om Ellinor. Hon är inte så cool som hon försöker visa. Här är några fakta som kommer att få er att ramla av stolen! Eller soffan om ni befinner er på en sådan.

1, När hon säger att hon lyssnar på ball emo musik lyssnar hon egentligen på Eric Saade.
2, När hon säger att hon läser en cool blogg så är hon egentligen inne på illustrerad vetenskaps hemsida.
3, När hon säger att hon kollar på Gossip Girl kollar hon på teknikens värd.
4, När hon är jätteglad för att hon har råd med en ny tröja så går hon egentligen och sparar till en ny elkub.

Hoppas att ni förstår varför jag älskar henne så mycket.
FRAMTIDSBILD

schizo lovis

Dialog med mig själv.
-Nu när du har jobbat ska du plugga Lovis!
-Ja! Men eftersom jag är förkyld får jag kolla på ett One Tree Hill avsnitt först.
-Så nu sätter du dig och pluggar
-Nej men det var ju ett sånt sorgligt avsnitt, jag kollar ett till.
-PLUGGA NU
-Men nästa avsnitt är ju såååå bra.

Nu sitter jag här.. fortfarande framför världens bästa serie.

Pratade precis med Snor och nu sitter jag här och saknar Paris. Jag saknar ALLTID Paris. Jag saknar att göra vår hotellrums-dans varje morgnon och kväll, att åka tunnelbana, ta fula kort i fotoautomater, fysikmuseet, timmarna på takterassen, att äta crepé och att sola vid Seine. Framförallt saknar jag den underbara staden med de fina gatorna, roliga ställerna och trevliga personerna.


En av mina favoritbilder från resan! Turist-Snor!


Sedan kunde jag ju inte motstå den här bilden. LUTANDE-LOVIS!

En dag ska Eloveesa återvända till Paris. Återvända till Josë!

Smakprov

Ett smakprov på några av mina absoluta favoritbilder som Erik skickat (obs läs förra inlägget).






Detta är bara en bråkdel av de bilder som vi skrattat åt! Som ni kanske har märkt vid det här laget så gillar Eloveesa Harry Potter.. Erik är en av våra absolut bästa HP vänner (Jessica du ska få ett eget inlägg någon dag)

Dagens tema börjar spåra in på Erik så det kändes rätt med en till bild på oss!

steaksauce

Uppdatering från den fula:
Dagen blir händelselös med skön, hade tänkt bli frisk. Snor och jag hade en ball kväll igår, haha! Vad hittade vi på? jaaa vad hittade vi INTE på? Allt från att mobba 96or till att spå i te stod på schemat och som vanligt spenderade vi mest tid åt att skratta.

Snors skratt kan vara det roligaste som finns! Antingen så stönar hon ett megahögt "HA" och sedan är det över. Vid sådanna tillfällen är vi ofta tysta i någon sekund sedan kollar vi på varandra och börjar garva ännu mer. På senare tid har hon börjat komplitera sitt skratt med grisljud, behöver jag säga mer? Skrattar medans jag skriver bara för att hon är så hemsk.

På tal om skratt så har min spektakuläre vän Erik skickat så galet många roliga bilder och sms de senaste dagarna! Mappen på datorn som heter Eriks roliga bilder kollar jag dagligen igenom och den gör verkligen mina dagar till de roligaste. Nu har jag inte träffat Erik på två dagar och anledningen till att jag överlevt är just tack vare hans roliga sms och mms! Att jag ständigt är glad när jag träffar Erik är ingen underdrift, kolla in bilden!
Jag fick precis ett sms av honom som löd "Fan bäst är jag :D" och jag kan faktiskt inte göra annat än hålla med!

kändis

Att vi har blivit kända är numera ingen nyhet. Feeeta skickade tidigare idag den här bilden till mig, hon hittade den i en skvallertidning. Efter att ha analyserat (skrattat så tårarna rann) bilden i några timmar har jag kommit fram till att den är hysteriskt rolig. Att jag och Jessica tagit vår bokmässa-ritual ett steg längre, att bli fotograferade i tidning är ju en succé! Frågan jag ställer mig är om det var på grund av mig de kallade det för "dårhus"? Responsen på bilden har varit kommentarer som "du ser ut som en kentaur" och "stalker lovis??"
Vad gör jag egentligen?!!
Synd att de inte länkade till bloggen ...
Nog om det. Kvällen spenderas med den äckliga så vi hör av oss senare om vad vi hittar på för skoj!

spotted

Vad gör Eloveesa på en håltimma?
Pluggar? Fikar? Spelar mobilspel? Bloggar? Käkar choklad?
Svar, inget av de ovanstående alternativen.

Snor fick för en timma sedan den enastående idén att vi skulle leka en lek. Den hade från början bara en enkel regel: du måste alltid ha en hand på väggen. Detta lät till en början som ganska simpelt, väggar finns ju överallt, daa! Dock var de mer problematiskt än vi trodde att bara ta sig en trappa ner till vår lektion.. Ibland måste man ju ta sig från en sida av väggen till den andra.


BÄTTRE ÖKÄND ÄN OKÄND PÅ SKOLAN

En regel som vi nu lagt till är "superkraften" den innebär att om vi håller varandra i handen kan vi agera som en person när vi inte når. Observera att denna superkraft bara kan användas i verkliga nödfall!

Här räddar den äckliga den fula från Battlefield Henrik!

låtar och fisktarmar

Fula Lovis is back!!
Dålig uppdatering, skyller på förkylning och mycket plugg! Det gick upp för oss igår att vår blogg blivit en del av mångas vardag då vi fått meddelanden om hur saknad den är. Förlåt alla läsare, vi är tillbaka!

Frågan är då vad jag ska blogga om. Jag hade ju kunnat skriva om Grey's Anatomy (det började igår) eller om antikens Grekland (pluggar det nu). Nu fick jag också en idé om att skriva om Ellinors sångkunskaper (hon sjunger för fullt just nu) och ett annat önskemål från våra läsare har länge varit ett inlägg om Bella.

De två första alternativen hoppar jag över för om sanningen ska fram så kommer ni lära er och förstå mer om ni bara googlar dem. Ellinors sångkunskaper tror jag dock inte att ni kommer hitta så mycket fakta om..

Jag tänker inte gå in så mycket på hur bra hon sjunger för det tycker inte jag spelar någon större roll(hon sjunger bra). Även om någon sjunger jättefult så måste den ju få uttrycka sig genom musiken, det är ju inte så att alla satsar på MTV music awards. Vad har jag kommit fram till nu? Jo att jag inte bryr mig om vad det är för kvalité på rösten, vad jag däremot tycker är intressantare är kvalitén på låtvalet som personen sjunger.

Snor har alltid väldigt hög kvalité på sina låtval, idag har hon sjungit på Adele - Set fire to the rain hela morgonen. Vi har inte helt samma musiksmak när vi lyssnar individuellt men när vi lyssnar på musik tillsammans så är Snor och jag alltid eniga om vad vi ska lyssna på. Ett bevis på detta är musiken vi nynnade till under vår femdagars-vistelse i Paris. Varje dag vid lunchtid märkte vi att vi spontant hade sjungit på en och samma låt under flera timmar, varje dag var det olika låtar. När resan var slut hade vi fem låtar som symboliserade varsin dag vilket nu i efterhand är jätteroligt. Vissa av låtvalen är lite pinsamma men kanske borde jag skriva dem här så vi aldrig glömmer bort dem? Varje gång jag ser eller tänker på Eifeltornet spelas alltså alltid samma melodi i mitt huvud.. (vågar nog inte skriva vilken låt, en ledtråd: ellinors favorit sångare)

Vad ska man nu ha för bild till detta inlägg? Inte en bild på Bella för hon ska få ett helt inlägg om bara henne. Därför väljer jag en bild på vår kompis , han har nämligen en jättesnygg mage. Fast så kul ska vi inte heller ha.


Som ni ser så valde jag bilden då vi dissikerar Clay. (Clay är en fisk för er som inte är vana vid att plocka ut tarmar och avföring från andra individer)

Dagens fail

Börjar dagen med att stiga upp ur sängen då alarmet ringer klockan 06.23. Känner mig ovanligt trött men tänker inte mer på det. Släpar mig genom det kolsvarta huset till badrummet och tar mig en dusch. Påväg till mitt rum igen, fortfarande ingen annan vaken så jag bestämmer mig för att lyssna på radio när jag klär på mig. Hör Roger på Rix morrzoo säga ''klockan är nu 5 över 6 denna regniga torsdagsmorgon''. Jag känner stressen bubbla inom mig.. ''shit redan fem över, bussen går ju fan halv!!''. Slänger på mig kläder och sminkar mig i all hast. Trycker i mig en banan och ett glas juice.

Fortfarande ensam uppe, men ägnar, tyvärr, inte mamma och pappa någon längre tanke. Minutvisaren pekar rakt ner. Jag springer till bussen, i regnet. Av någon anedning är det fortfarande kolsvart ute.. Inga barn på busshållplatsen. Fan, jag missade bussen. Springer tillbaka hem och sätter mig på min hoj. Trampar med all min kraft, regnet piskar mig i ansiktet, leran skvätter upp på benen. Där står jag i cykelstället 3 km från mitt hus, dyngsur. Kollar på klockan: 06.42. ''åh, skönt'' tänker jag. Fem minuter kvar tills bussen går. Eller, 06.42? Detta kan inte stämma. Står i cykelstället i ca 5 minuter för att sedan inse att jag gått upp en timma för tidigt..
Cyklade hem igen..

Klockan är nu 07.08 och jag är hemma igen. Bussen går 07.29
Genomvåt byter jag snabbt kläder och tar mig en kopp kaffe. Kollar min alarmklocka och ser att jag lyckats ställa den på ringning klockan 05.23. Jaja, vad gör man inte för skolan? Jo, man springer återigen till bussen i spöregnet, bara för att inse att på första lektionen är det redovisningar där jag höll min i måndags och sedan 4 timmars håltimma. Värt.

Men det värsta av allt var ändå att Lovisa inte svarade när jag ringde och ville dela med mig av mitt misslyckande..



Såhär lycklig var jag efter cykelturen.

bästa tjejen

Jag nämnde innan att jag satt och pluggade fysik. I bakgrunden lyssnade jag på Veronica Maggio. Som så ofta tappade jag koncentrationen och började tänka på annat, samtidigt som jag nynnade till musiken. En minnesbild från en fantastisk kväll dök upp i mitt undermedvetna, kvällen då jag och mina underbara kompisar kollade på Veronica Maggio i Borås. Snor var inte där personligen fast jag ringde henne under vår favoritlåt, vi kommer alltid ha Paris.

Under Maggios uppträdande öste regnet ner, vi stod bakom skrikiga fjortisar och våra converse blev dyngsura men det gjorde ingenting. Rebecca, Frida, Jessica, Hedvig och jag. Jag har så många minnesbilder från den kvällen, det är de bilderna som bidrar till att jag blir så lycklig när jag lyssnar på Veronica Maggio.

De bilderna som är tydligast och som gör mig gladast är ögonblicken då jag kollade på Hedvig. Hedvig som kan alla låtar utantill, som liksom alla andra tog in varenda sekund av uppträdandet. Det som skiljde Hedvig från alla andra var glädjen och lyckan som lyste ur hennes ögon. Kanske märkte jag det extra tydligt för att jag känner henne så väl eller för att jag vet hur mycket hon gillar Veronica Maggio, i vilket fall som helst så är jag så glad över att jag fick vara där med henne den kvällen.

Detta blev ett väldigt seriöst inlägg (alla som är förvånade räcker upp en hand) men Hedvig förtjänade ett seriöst inlägg. Läste precis att hennes lag vunnit sin första seriematch och jag är inte förvånad, Hedvig lyckas med allt. Jag skulle kunna sitta här och skriva om Hedvig i dagar, det finns så mycket jag gillar med henne och så mycket roligt vi hittat på tillsammans. Hedvig förtjänar verkligen att lyckas med allt för hon är en sådan underbar person. Fast om hon mot all förmodan skulle misslyckas med någonting så skulle hon vända det till något bra, det är sån hon är.


besöker starbucks ute på ett av våra många äventyr.

dagens räddning

Idag har vi jobbat och pluggat. That's it. Just nu unnar jag mig one tree hill avnisttet som visas på kanal5. Det är bara FÖR bra! Finner inga ord.

(bild från weheartit.com)

love

och vinnaren är

Vinnaren är (trumvirvel) den Fuuuuuuuulaa!!!


Fast i slutändan är vi nog överens om att båda är vinnare för det var underbart att få sluta äta..

spontant

Spänningen stiger som en andragradsfunktionskurva här på bloggen!. Det är nämligen snart dags för Lovis att prestentera vinnaren av gårdagens mattävling!!

I väntan på resultatet, och för att pigga upp loui efter timmar och åter timmar spendrade med fysikboken, tänkte jag dela med mig av en otroligt spontan bild.


Om man ändå kunde så liknande händelser oftare.

den bästa

Den här dagen har jag tillstörsta delen spenderat med näsan i fysikboken (tränat en stund också). Men det är varken plugget eller träningen som jag kommer att komma ihåg när jag tänker tillbaka på den här kvällen. Det jag kommer minnas är när Snor ringde och piggade upp mig med sin mobbade röst! Tack Snor, du gör mig alltid så glaad!

Det börjar närma sig ett avsjöjande i pizza-tävlingen! Här äter snor för fullt! Vinnaren avslöjas inom någon timma.





Me without you is like shoes without laces.
A geek without braces.
Asentencewithoutspaces

pizza- game on!

Igår var en historisk dag för Eloveesa, den årliga pizzatävlingen!! Föreberedelserna var många och stämningen var på topp när vi intog matsalen för att börja tävla. För att ge alla klasskamrater som sitter hemma och pluggar fysik lite spänning kommer vi inte avslöja vem som vinner än.




Det ärofyllda jobbet som domare fick Louise (Georgina med fiskallergi) och Kååhrnehhliaa (Cornelia skåning)


Den fula tar första tuggan



Den äckligas självförtroende är på topp!

Så vad tror ni kära läsare? Vem vinner?
to be continued...

RSS 2.0