tankar

Finns det någonting underbarare än eftermiddagen och kvällen efter ett prov? Jag sitter för tillfället och njuter av lite lugnt skolarbete samtidigt som jag lyssnar på A*teens (på min brors spotify mohaha) och samtalar med vänliga människor (skype, facebook, twitter).
Det är fascinerande hur många olika tankar man kan tänka samtidigt. För att ni ska förstå Eloveesa lite bättreka jag nu berätta vad det är för tankar som flyger runt i huvudet på mig, den fula.
  • Elaka tankar: - Jag sitter och ler på grund av att jag precis såg att det står såhär på min brors facebook: "Henrik lyssnar på A*teens på spotify. Visa 9 låtar."
  • Glada tankar: - Jag såg precis en bild från i somras då Snor, Feeta, Bella och jag tog fina disney-relaterade bilder.. längtar till sommaren!
  • Förväntansfulla tankar: Ni vet den där underbara känslan i magen då man verkligen ser fram emot någonting jättemycket... jag längtar efter morgondagen då jag och Snor har tre timmars håltimma!!!
  • Osäkra tankar: Jag är orolig för att ni inte ska förstå att jag faktiskt är väldigt seriös när jag säger att jag ser fram emot håltimmarna imorgon. Det är under de tre timmarna som vi gör våra största upptäckter och planerar framtida äventyr.
  • Lärorika tankar: Jag och Karin diskuterade precis järvar.. visste ni att de är asätare?
  • Sorgliga tankar: Allas vår älskade Feta var inte i skolan idag. Tror inte att jag behöver beskriva vad detta betydde för Eloveesa idag. En jobbig dag helt enkelt. Mycket jobbig.
För att det inte ska vara ett allt för sorgligt avslut så kan jag berätta om ännu en tanke.
  • Imponerande tankar: J.K Rowling har överrumplat mig ännu en gång... om man placerar om bokstäverna i Lavender Brown blir det "brand new lover"

Matte E

Sitter för tillfället och tittar igenom bilder och videos från igår kväll då Eloveesa var ute och roade sig.

Tillsammans med våra underbara vänner stormade vi dansgolvet där vi även bjöd på lite matte-moves. För att beskriva våra bravader lite mer exakt så var det Eloveesa (såklart) och vår fantastiska vän Karin som dansade en härledning av komplexa tal.

Idag har jag tränat och ikväll blir det mello!!! Eloveesa har en hemlig passion för just melodifestivalen, denna underbara tävling! Dock spenderar vi kvällen på olika håll så det lär bli en del smsande under låtarna. Förra året gjorde vi succé då vi (läs Lovisa) bar Sverigetröja och blå-gula naglar under Europa-finalen..

Vi ska försöka uppdatera bloggen en gång om dagen i fortsättningen. Med det utlåtandet vill jag (den fula) önska er en underbar mello-afton!

Bilden består av en styck snor, en styck Karin (läs hennes fabulösa blogg kachin.blogg.se) och jag!


grå avföring

Den senaste timmen har Eloveesa spenderat i biblioteket på våran vackra skola, Aranäsgymnasiet. Vi sitter och arbetar med biologi. Första uppgiften i biologi B kursen och den handlar om bajs. Eloveesa (speciellt Loveesa) blev såklart väldigt glada, uppspelta, lyckliga, exalterade etc. över detta.
Förra veckan hittade vi nämligen en gammal blogg som nu såklart ligger bland favoritsidorna. Vi visste redan att vi delade en passion för bajs, men att den skulle vara såhär stor och ömsesidig kunde ingen ana.

Nya favoritbloggen:
www.dagensbajskorv.blogg.se 

P.S. om din avföring är grå kan du lida av hepatit...


RSS 2.0